Fredagen den 19 april 2024 - klockan 12:55
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Jag och Charlotte Perrelli


Julia Klasson 2016-09-14

När jag träffade Charlotte Perrelli på min stora dag år 2008
När jag träffade Charlotte Perrelli på min stora dag år 2008


Jag ska berätta om när jag fick min stora dag. Barn och ungdomar som har legat på sjukhus under en längre tid och har något funktionhinder kan bil nominerad till min stora dag. När jag blev utvald så valde jag att åka till Stockholm för att se på sommarkrysset och träffa Charlotte Perrelli.


Det  var en stor händelse när jag träffade Charlotte Perrelli på sommarkrysset i Stockholm. Stiftelsen “Min stora dag” gör insamlingar så du får välja vad du vill göra i hela världen. När jag blev utvald att vara med så kollade vi på nätet vad som fanns att göra. Vi såg att Charlotte Perrelli var på sommarkrysset dagen innan jag fyllde år. Jag fick gå bakom scenen och träffa Charlotte. Vi pratade och jag fick autograf och bild på oss tillsammans. Jag, min bror, morfar och Charlotte tog bild tillsammans. Innan träffen med Charlotte fick vi även gå en heldag på Gröna Lund och åka/spela hur mycket vi ville. Vi gick också på ett museum som ingick i “ Min stora dag”. Jag fick en present av “Min stora dag” eftersom jag fyllde år dagen efter, det var en bärbar dator.   




Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara