Lördagen den 24 augusti 2019 - klockan 06:24
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Har du valt din studentmössa?


Arieg Mussa 2018-10-17

Olika mössor och smycken man kan välja på
Bild:Arieg Mussa
Olika mössor och smycken man kan välja på

Den 12:e och 13:e september var CL.seifert på Angeredsgymnasiet, det är ett företag som tillverkar och säljer studentmössor. De har funnits i 153 år och nu kom de  för att visa sina studentmössor för eleverna på Angeredsgymnasiet som tar studenten till vårterminen.

Angeredswebben intervjuade CL.seifert och ställde frågorna om vilka erbjudanden de har för årets studenter och om de tycker att priserna på studentmössan är bra för ungdomarna. De har priser som passar alla. För de som inte kan betala de höga priserna så finns det andra alternativ.


De har 6 olika sorter studentmössor och 5 av de är traditionellt och 3 av de är en skräddarsytt kollektion och i de här olika mössorna så här de olika paket där olika design tillbehör och man kan göra sitt egen design. Till exempel man kan skriva nånting inne i mössan. De har olika paket som klassiskt, student och skola dessa paket ingår champagne glas, visselpipor osv.


Bild:Arieg Mussa

De tycker att de har en bra ide och att de har andra konkurrenter som gör lite anspråk på hela våran koncept genom att nästan sälja liknande studentmössor och försöka göra så många kunder som möjligt. Om det skulle bli fel på studentmössan då har man rätt att reklamera antingen så fixar de felet eller man får en ny mössa. Om man har valt paketet så har man 5 års garanti. Om man förlorar mössan eller den blir stulen  kan man få en ny mössa.


CL.seifert vill säga till eleverna att de ska ha kul och det viktigaste att välja sin egen stil på mössan och lägga ner tid på att göra den så fin som möjligt. När man ser sin studentmössa som ligger i sitt rum så ska man få fina minnen från studenten.


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara