Fredagen den 19 juli 2019 - klockan 10:15
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Pokèmon Go

 


John Johansson 2016-09-28

<span>Monica Green spelar Pokémon Go bakom ryggen på prins Daniell.</span><span>Här spelar Monica Pokémon Go bakom prinsens rygg under ett möte där Stefan Löfven talar om arbetslöshet.</span><div><span> </span></div>

Monica Green spelar Pokémon Go bakom ryggen på prins Daniell.

Här spelar Monica Pokémon Go bakom prinsens rygg under ett möte där Stefan Löfven talar om arbetslöshet.

 


Pokemon go blev extremt populärt på knappt en månad under den månaden fick spelet runt 150000 nerladdningar i Sverige.

I Pokemon Go finns tre lag, röd (Valor), lag gul (Instinct), lag blå (Mystic). För att kunna välja lag måste man vara i minst level 5. När man kommer till level 5 så kommer det automatiskt upp en ruta på skärmen så att man kan välja mellan dom tre lagen som finns i spelet.

Det finns lite olika saker man kan använda i spelet till exempel Egg incubator som man kläcker ägg i när man går en viss sträcka, Det finns 2km, 5km och 10km ägg och ägg får man från pokéstops. Pokébollar används för att kasta på pokémon för att fånga dem.

Incense använder man för att lura vilda pokémon till sig. Lucky egg används för att få dubbla xp i 30min. Lure model sättsupp vid pokéstops och lurar pokémon till stopet i 30min Alla kan se när det är en Lure model på ett pokéstop.


Pokemon Go släpptes i Sverige 2016-07-16. Pokemon Go kräver tillgång till Internet, gps, kamera och det kräver extrema mängder batteri. Pokemon Go skapades av Niantic som är ett företag från USA, Spelet är helt gratis om man inte väljer att köpa Pokécoins man kan även få gratis Pokécoins av att ta över gym, Man använder Pokécoins för att köpa fler bollar, Luckyegg, Lure modules och Egg Incubator med mera.  

Pokemon Go har fått lite uppdateringar som har lagt till så att man kan ha en så kallad buddy men tracking systemet som gjorde att man kunde se hur långt i från en pokemon man var har tagits bort helt så nu ser man inte hur nära man är en pokemon. Man kan bara ha en fångad pokemon som sin buddy och om man går med den så får man candy som man använder för att göra den bättre. för att välja en buddy så går man in på sin karaktär och trycker på meny grejen sen finns det en knapp som det står buddy på och sedan väljer en buddy som man har fångat om man väljer en som man inte vill ha så kan man byta hur lätt som helst.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara