Fredagen den 18 augusti 2017 - klockan 20:05
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »

Vad händer i Göteborg i sommar


Viktor Wilson 2017-05-31

Hej alla där ute i solen. Om ni inte vet vad ni ska hitta på i sommar så har ni kommit rätt. Jag tänkte prata om aktiviteter och evenemang som händer i Göteborg under sommaren.

Summerburst 2017: Summerburst är en festival som brukar dra mycket folk. Det är sjätte året i Göteborg. Den är första helgen i juni.


Way out West 2017: Är i Slottsskogen 10 till 12 augusti. Festivalen har varit i Göteborg varje år sedan 2007. Det är ett av de mest populära evenemangen i Göteborg under sommaren.


Liseberg: Det händer alltid mycket under varje år på Liseberg under sommaren.  Exempel på Evenemang är Lotta på Liseberg som är mellan 19/6 - 31/7 men också 14 augusti.  Detta är något för dig som verklig vill ha sommarkänsla. Men det finns en massa andra konserter och saker att göra på Liseberg. Några av artisterna som uppträder under sommaren är Gabrielle, Magnus Uggla och Miss Li.


Resa runt och utforska Göteborg: Man kan ju bara gå runt och upptäcka Göteborg stad när man har tid nu på sommarlovet. Det blir lättare nu i sommar för dig som går gymnasiet och inte tagit studenten. För att Göteborg har en överenskommelse med Västtrafik om att alla elever ska få resa så mycket de vill under sommaren utan att betala något. Detta gäller med sommarlovskortet som började skickas ut den 10 maj till eleverna.    


Bio sommar: Om det skulle bli en regnig sommar kan man ju alltid gå på bio och njuta av lite popcorn och hänga med några vänner. Några förslag du kan se i sommar är: Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge som är det senaste äventyret med Jack Sparrow. Spider-man Homecoming Spider - man är också en populär film serie som får nytt liv 5 juli. Dumma mej 3, en tecknad komedi som är väldigt uppskattad, den har premiär 28 juni på bio.  

 

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

webbtv knappFacebook

Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

klart.se


Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Christopher, Felicia, Mia, Anton , Kridsada, Synnöve, Calina, Anton Wheelz, Melker, Tahereh, Hedvig , John , Moa, Torbjörn, Julia, Linus, Emma, Torbjörn, Rickard, Pontus, Daniel, Torbjörn, Viktor