Måndagen den 26 juni 2017 - klockan 05:27
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »

Youngered fixar ett nytt hängställe


Kridsada Darayoi 2017-05-31

Bild:Kridsada Darayoi

Snart ska Angered centrum få ett nytt hängställe – en uteplats mitt emot parkeringen med gräsytor och träbänkar. Bakom satsningen står ungdomar i Youngered.

Youngered är ett projekt som drivs av några ungdomar som går i Angeredsgymnasiet. Det är Tony Tobiasson, Gabriella Melki, Noor Kalid och Iman Josef Husein. Området mitt emot parkeringen har på den senaste tiden varit oattraktivt, skräpigt och mörkt. Det var för ett år sedan som projektet startade då deltagare i Unga stadsutvecklare fick i uppdrag att göra en parkeringsplats i Angeredscentrum trygg och attraktiv. Youngered har nu fixat så att det blir ett nytt ställe att vara på genom att ha fler träbänkar, en basketkorg och bättre belysning. Tanken med Youngerd är att den ska bli som en fritidsgård och nytt ställe att vara på för ungdomarna.

 

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

webbtv knappFacebook

Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

klart.se


Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Kärstin Lyons
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Christopher Appelqvist, Felicia Aronsson, Mia Brkic, Anton  Bäck, Kridsada Darayoi, Synnöve Engene, Calina Folme, Anton Wheelz Gustafson, Melker Holm, Tahereh Iran, Hedvig  Jannert, Angelica Johansson, John  Johansson, Moa Johansson, Julia Klasson, Linus Lindqvist, Emma Magnusson, Glenn Qvarfordth, Torbjörn Stenson, Rickard Strid, Pontus Sundvall, Daniel Viklund, Viktor Wilson