Zlatan till USA?


Rasmus Hansson 2018-02-15

På sistone har det gått en massa rykten om den legendariska Zlatan Ibrahimovics framtid inom fotbollen, och ifall denna framtid leder till spel i USA. Zlatan ses som en av världens bästa anfallare genom tiderna och är minst sagt den bästa spelaren Sverige någonsin haft.

Den amerikanska ligan MLS inleder sin säsong först i mars och det är oklart ifall Zlatan Ibrahimovic är redo att lämna Manchester United redan nu eller om han föredrar att sitta ut kontraktet som varar till sommaren och ansluta till LA Galaxy först efter Premier League-säsongen. Enligt den franska tidningen L’equipe så är det nya kontraktet redan påskrivet sedan 3 veckor tillbaka, men eftersom det inte är bekräftat än betraktas det fortfarande bara som ett rykte.

Den 7 februari öppnade transferfönstret i USA och Zlatan har möjlighet för spel om inte Manchester United ställer sig ivägen. Manchester Uniteds nuvarande tränare José Mourinho har sagt att trots att Zlatans kontrakt går ut först till sommaren så kommer han inte stå vägen för en flytt till den amerikanska ligan. När han blivit tillfrågad om Ibrahimovics framtid i den engelska storklubben svarade han dock med att Zlatan inte har nämnt någonting om en potentiell flytt, och att han i så fall skulle vara den första att veta.

Zlatan får stort välkomnande av andra stjärnor. LA Galaxys nuvarande stjärnanfallare Giovani dos Santos säger:

– Han är en av de största anfallarna genom tiderna. Jag tror en spelare som honom är varmt välkommen i alla lag.

Även fotbollslegenden David Beckham har uttalat sig om hur fantastiskt det är att de pratar om honom, men är också mer eftertänksam och tänker på allas bästa.

– Just nu är han en Manchester United-spelare och jag är glad för det. Jag vill att han stannar där. Men någon gång kanske han kommer.


Tipsa en vän     Skriv utMalmö FF mot belgiska Genk


Som många säkert vet så spelade Malmö FF i Belgien för nästan en vecka sedan. Det var deras första gruppspelsmatchen i Europa League och den spelades mot belgiska...

Läs mer

Byali lämnar Virtus pro efter Major 2018

Counter-strikespelaren Paweł Byali Bieliński är inte längre medlem i laget...

Läs mer

Zlatan till USA?


På sistone har det gått en massa rykten om den legendariska Zlatan Ibrahimovics framtid...

Läs mer

”The invincibles”-vibbar på Etihad

Foto: Premier League via Twitter

Manchester City besegrade ett topplag igen.

Läs mer

Fotbollsgalan 2017


Årets två vinnare av Diamantbollen och Guldbollen presenterades på fotbollsgalan...

Läs mer

Sverige i VM-kval till helgen


I september i fjol påbörjade Sverige sitt kval till VM i Ryssland 2018. Sverige lottades...

Läs mer
B-Magazine
Ansvarig utgivare:   Joanna Libertson
Webmaster:   Joanna Libertson
Redaktion:   Maciej, Eric, Hampus, Gabriel, Moa, Izabel, Aleksander