Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Lördagen den 27 februari 2021 - klockan 16:36
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Spännande lek med könsroller


Max Hölz 2008-03-13

Ingela Wall och Hans Carstensen bjöd på en spännande show
Bild:Linda Åsberg
Ingela Wall och Hans Carstensen bjöd på en spännande show

Jag vet varken namnet på denna teater vi såg, eller namnet på någon av de medverkande, men jag vet en sak. De kunde verkligen det de gjorde.

I teatern spelade enbart en man och en kvinna, och i början av teatern påstod kvinnan att det var första gången hon stod på scen. Det tvivlar jag starkt på. Båda hade bra kontakt med publiken, även om ett par skämt kändes för “vuxna” till och med för gymnasieelever. Trots det var skådespelarna självsäkra och kom aldrig av sig.

Det negativa med teatern kan väl ha varit att den var rätt rörig, man hängde inte riktigt med i svängarna hela tiden, och fick tänka till lite. Trots detta var ju teaterns budskap rätt uppenbart. Strävan efter jämställdhet i samhället, mellan män och kvinnor.

Jag rekommenderar tyvärr inte teatern för någon som vill se en vardagsteater, för det krävs nog någon form av tillställning eller dag, just som “Jämställdhetsdagen” den 10 mars, för att man ska känna sig sugen på att se det här. I skolsammanhang är den dock passande och ja, den var bra.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och