Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Torsdagen den 21 juni 2018 - klockan 14:03
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Boulognerskogens bad


William Hedström 2016-05-24


     
Jag har valt Boulogners bad i Gävle. Detta är ett relativt nytt bad som var färdigbyggt förra året, men så fort vädret levererade så flockades gävleborna till denna brygga. Badet har ingen strand men en väldigt härlig brygga, gräs som man kan ligga på samt två volleybollbanor.

Badet är väldigt populärt inom Gävle så om du vill ha en bra plats så ska du vara där tidigt. Runt om detta bad så ligger det springspår och utomhus gym. Så om du har sprungit en bit och tränat lite utomhus så kan det vara skönt med ett svalkande dopp. Du behöver inte heller oroa dig över några tarmbakterier som har härjat i Gavleån, för de är numera i schack.

Tyvärr så ligger det inte något närliggande kiosk men endast några få hundra meter därifrån så ligger sibylla, samt så finns en glasskiosk nära minigolfbanan också några få hundra meter därifrån. I Boulognern så finns det många små olika aktiviteter som t ex minigolfen. Då kan det vara riktigt skönt under en varm sommardag genom att ta sig ett dopp vid badet.

Badet ligger också väldigt centralt i Gävle, så om du känner dig hungrig eller sugen på en fika så är det gångavstånd in till torget från badet. Om man är för trött för att gå så går det även bussar väldigt nära badet. Om du tar cykeln så finns det också väldigt många cykelställ du kan ställa din cykel vid.    


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen

Omröstning
Nu lottar vi ut biobiljetter igen!
Det visas många bra filmer på bio nu under våren. Berätta vilken slags film du skulle vilja se så kan du vinna biobiljetter för två! En perfekt present till dig själv eller någon annan. :) Sista dag att rösta är söndag den 27 maj.
Action
Dokumentär
Drama
Komedi
Övrigt alternativ
Romantik
Rysare
Sci Fi

  Resultat 
Omröstning
Vad tycker du om vintern?

Älskar vinter och snö!
Bra med alla olika årstider
Sommaren är bäst!

  Resultat 
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att bli politiker?

Ja
Nej

  Resultat 
Omröstning
Vilka av dina bilder brukar du bli mest nöjd med?

Andra människor
Djurbilder
Mina selfies
Naturbilder
Övrigt

  Resultat 
Omröstning
Har du börjat ta körkort?

Ja!
Nej!

  Resultat 
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och