Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Lördagen den 27 februari 2021 - klockan 16:52
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Boulognerskogens bad


William Hedström 2016-05-24


     
Jag har valt Boulogners bad i Gävle. Detta är ett relativt nytt bad som var färdigbyggt förra året, men så fort vädret levererade så flockades gävleborna till denna brygga. Badet har ingen strand men en väldigt härlig brygga, gräs som man kan ligga på samt två volleybollbanor.

Badet är väldigt populärt inom Gävle så om du vill ha en bra plats så ska du vara där tidigt. Runt om detta bad så ligger det springspår och utomhus gym. Så om du har sprungit en bit och tränat lite utomhus så kan det vara skönt med ett svalkande dopp. Du behöver inte heller oroa dig över några tarmbakterier som har härjat i Gavleån, för de är numera i schack.

Tyvärr så ligger det inte något närliggande kiosk men endast några få hundra meter därifrån så ligger sibylla, samt så finns en glasskiosk nära minigolfbanan också några få hundra meter därifrån. I Boulognern så finns det många små olika aktiviteter som t ex minigolfen. Då kan det vara riktigt skönt under en varm sommardag genom att ta sig ett dopp vid badet.

Badet ligger också väldigt centralt i Gävle, så om du känner dig hungrig eller sugen på en fika så är det gångavstånd in till torget från badet. Om man är för trött för att gå så går det även bussar väldigt nära badet. Om du tar cykeln så finns det också väldigt många cykelställ du kan ställa din cykel vid.    


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och