Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Lördagen den 23 januari 2021 - klockan 15:53
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Spår för alla


Ebba 2016-05-17

 

Man behöver inte åka någon längre sträcka för att ta en promenad eller löptur i Gävle. Motionsspåret vid Gavlehov i Sätra är väldigt fint och det är värt att ta sig dit om man vill motionera eller bara ha en picknick eller grilla. Terrängspåret är mycket idylliskt och vackert. Det är bra underlag och en lugn och fridfull plats att befinna sig på. Bäckar sträcker sig genom skogen och när solen lyser igenom mellan träden är det extra vackert.

På vintrarna finns det fina längdskidsspår där man kan åka skidor gratis. Terrängen är väldigt varierad och det finns många sträckor. 2,2 kilometer runt i spåret finns det elljusspår och 5,5 kilometersspåret är utan. Det är en kommunal anläggning som sköts av Kultur och Fritid inom Gävle kommun.

Om du känner för att gå en promenad ensam någonstans och rensa tankarna så skulle jag säga att detta spår är för dig. Ta annars med dig en kompis och gå tillsammans och prata om allt möjligt utan att någon hör. Om du vill ha en härlig och mysig promenad/springtur med din pojkvän/flickvän så är detta spår bra. Annars kan du ta med familjen på en långpromenad och sedan fika ute i skogen. Dom här spåren är för alla. 


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och