Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Söndagen den 17 november 2019 - klockan 13:51
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Hur en okänd person kan bli en hjälte


Lina Strömsten 2015-05-22

 

Ibland kan jag få ett ryck och bläddra igenom min spotify lista. Den senaste gången jag fick det här rycket så såg jag Ed Sheerans namn dyka upp. Låten som jag såg heter Give me love och jag la till den 2011. Jag hade precis upptäckt vem han var och det var för att jag var, vad ska man kalla det? Ja hjärtekrossad. Jag var väldigt ledsen och lyssnade på väldigt deppiga låtar. Men så hittade jag Ed Sheeran och jag lyssnade på honom hur många gånger som helst per dag.  Jag blev kanske inte så mycket gladare men det kändes bra att hitta en artist som verkligen kunde sätta ord på mina känslor.

 

Jag har alltid varit den personen i mitt kompisgäng som har haft konstigast musiksmak. Vi har i princip aldrig lyssnat på min spotify lista om det inte är en myskväll på gång. Så därför blev jag väldigt glad när en av tjejerna i min klass nämnde att hon också tycker om Ed Sheeran. Vi sa då att om han någonsin kommer till Sverige så ska vi gå. Vad som än händer så måste vi gå. Jag är inte säker men jag kan nästan lova att vi tummade på det. Och den dagen kom, dagen då Ed Sheeran skulle ha konsert i Globen.

 

Utan den där hjärtkrossen skulle jag kanske inte ha hittat denna fantastiska man, och utan den där hjärtkrossen skulle jag inte varit så otroligt glad som jag var när jag skulle på konserten. Visst är det väl alltid kul att gå på konsert men Ed Sheeran betyder något speciellt. Något mer. Han har ju faktiskt räddat mig en gång i tiden. Och jag fick se honom sjunga live, för mig och tusen andra. Då var det inte han som fick mina tårar att torka lite utan då var det han som kunde framkalla dem, fast  på konserten var det bara glädjetårar!

 

 


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen

Omröstning
Nu lottar vi ut biobiljetter igen!
Det visas många bra filmer nu. Berätta vilken slags film du skulle vilja se så kan du vinna biobiljetter för två! En perfekt present till dig själv eller någon annan. :) Vi lottar ut biljetter varannan månad bland de som röstar.
Action
Dokumentär
Drama
Komedi
Övrigt alternativ
Romantik
Rysare
Sci Fi

  Resultat 
Omröstning
Vilken årstid tycker du bäst om?

Älskar vinter och snö!
Bra med alla olika årstider
Hösten är mysigast!
Sommaren är bäst!
Våren är finast!

  Resultat 
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att bli politiker?

Ja
Nej

  Resultat 
Omröstning
Vilka av dina bilder brukar du bli mest nöjd med?

Andra människor
Djurbilder
Mina selfies
Naturbilder
Övrigt

  Resultat 
Omröstning
Har du börjat ta körkort?

Ja!
Nej!

  Resultat 
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och