Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Torsdagen den 28 januari 2021 - klockan 09:16
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Bygg en till inomhushall för fotbollen


Joel Hedin 2016-05-23


När jag hade hoppat upp på cykeln och börjat cykla mot fotbollsträningen så slog det mig. Kylan slog kallt mot mina kinder i den starka vinden. Men det enda jag tänkte på var att vi bara har en inomhushall med konstgräs för fotbollen.

 

Just nu finns det sex ishallar för hockey och konståkning men bara en inomhushall med gräs för fotboll. Det är något jag inte riktigt förstår när det är fler som spelar fotboll än hockey i vår stad. Självklart är det ju så att hockey är en mer populär sport och det beror troligen på de stora framgångar Brynäs haft. Satsningen på ungdomar inom hockeyn är större än på de som spelar fotboll idag. Jag har själv spelat både sporterna och vet enligt min erfarenhet att det satsas mer på hockeyn i vår stad.

 

Jag tycker att det borde läggas mer tid och pengar på fotbollen här i Gävle. Om det skulle byggas en till inomhushall för fotbollen så innebär det fler träningstider och en större möjlighet för ungdomar att utvecklas under vintern.

 

Just nu är det bara B-hallens is uppe vid Gavlerinken som är igång året runt. Men hockeyspelarna har möjligheten att spela landhockey under sommaren och det är jättebra träning. Tyvärr så är det svårare för fotbollsspelarna att spela fotboll ute under vintern eftersom det oftast är mycket snö som förstör.

 

Därför vill jag att det ska byggas en till inomhushall med konstgräs för fotbollen så att vi får fler träningstider i Gävle under vintern.   


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och