Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Torsdagen den 24 oktober 2019 - klockan 03:52
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Bygg en till inomhushall för fotbollen


Joel Hedin 2016-05-23


När jag hade hoppat upp på cykeln och börjat cykla mot fotbollsträningen så slog det mig. Kylan slog kallt mot mina kinder i den starka vinden. Men det enda jag tänkte på var att vi bara har en inomhushall med konstgräs för fotbollen.

 

Just nu finns det sex ishallar för hockey och konståkning men bara en inomhushall med gräs för fotboll. Det är något jag inte riktigt förstår när det är fler som spelar fotboll än hockey i vår stad. Självklart är det ju så att hockey är en mer populär sport och det beror troligen på de stora framgångar Brynäs haft. Satsningen på ungdomar inom hockeyn är större än på de som spelar fotboll idag. Jag har själv spelat både sporterna och vet enligt min erfarenhet att det satsas mer på hockeyn i vår stad.

 

Jag tycker att det borde läggas mer tid och pengar på fotbollen här i Gävle. Om det skulle byggas en till inomhushall för fotbollen så innebär det fler träningstider och en större möjlighet för ungdomar att utvecklas under vintern.

 

Just nu är det bara B-hallens is uppe vid Gavlerinken som är igång året runt. Men hockeyspelarna har möjligheten att spela landhockey under sommaren och det är jättebra träning. Tyvärr så är det svårare för fotbollsspelarna att spela fotboll ute under vintern eftersom det oftast är mycket snö som förstör.

 

Därför vill jag att det ska byggas en till inomhushall med konstgräs för fotbollen så att vi får fler träningstider i Gävle under vintern.   


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen

Omröstning
Nu lottar vi ut biobiljetter igen!
Det visas många bra filmer nu. Berätta vilken slags film du skulle vilja se så kan du vinna biobiljetter för två! En perfekt present till dig själv eller någon annan. :) Vi lottar ut biljetter varannan månad bland de som röstar.
Action
Dokumentär
Drama
Komedi
Övrigt alternativ
Romantik
Rysare
Sci Fi

  Resultat 
Omröstning
Vilken årstid tycker du bäst om?

Älskar vinter och snö!
Bra med alla olika årstider
Hösten är mysigast!
Sommaren är bäst!
Våren är finast!

  Resultat 
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att bli politiker?

Ja
Nej

  Resultat 
Omröstning
Vilka av dina bilder brukar du bli mest nöjd med?

Andra människor
Djurbilder
Mina selfies
Naturbilder
Övrigt

  Resultat 
Omröstning
Har du börjat ta körkort?

Ja!
Nej!

  Resultat 
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och