Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Fredagen den 15 januari 2021 - klockan 22:35
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Cyklister i sjukhusbacken!


A. 2011-12-09


Det är mycket bra att ni motionerar till arbetet på morgonen, eller vart ni nu ska ta er. Cykel är ett bra fordon att ta sig fram på och det är uppfriskande att få lite luft innan man ska sitta inne hela dagen. Dock vet jag inte något jag blir mer irriterad över på morgonen än ni som tajmar perfekt med bussen som ni cyklar framför, uppför hela sjukhusbacken! Jag vet att lagen säger att man Får cykla på vägen, men måste man cykla mitt i backen då, framför bussen, bara för att hävda sin rätt? Och måste man göra det i vägen för alla andra trafikanter? 

Jag ser det här som ett problem eftersom jag flera gånger blivit sen till skolan pga denna rätt-hävdning och eftersom det alltid när det här händer, gör mig arg och upprörd, där jag sitter för mig själv och svär. Jag är ingen arg människa men jag tycker att just detta är både egoistiskt och respektlöst att en hel buss ska behöva smyga bakom er då ni inte kan hålla er lite åt sidan. 

Jag hoppas ni som gör detta ser det här och inte upprepar handlingen. Eftersom det här så ofta händer kanske jag annars måste ta och söka upp er personligen så vi kan diskutera hur det ska få ett stopp på riktigt!

Tack för nästa gång när ni visar hänsyn! Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och