Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Onsdagen den 20 januari 2021 - klockan 08:43
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

När blev 10 minuter till 20 minuter? 


Sen elev 2013-12-22


 

 

När blev 10 minuter till 20 minuter? Jag frågar eftersom det verkar som att de som har ansvar för buss nummer 2 till Sätra inte verkar förstå skillnaden mellan 7:10  och 7:20. I tidtabellen står det att bussen ska komma varje 10 minuter men buss 2:an ser inget syfte i att följa det.

Den har skapat sitt eget schema att komma när den behagar.

 

Jag är en gymnasieelev och är nästan alltid för sen till mina första lektioner eftersom bussen beslutat att komma sent. Att komma sent är inte bra för mina betyg, och jag kan inte låta det hända hela tiden. Det har kommit till den punkt där till och med mina lärare inte tror mig när jag skyller på bussen för min sena ankomst.

 

Att stå i den isande kylan är inte bra för ens hälsa. Jag har haft en förkylning nästan sedan vintern började på grund av att vara i kylan för onödiga mängder tid och väntat på en buss jag inte är säker på när den kommer.

 

Något måste göras åt detta. Jag ber kommunen, chauffören eller den som är ansvarig för bussarna att göra något åt det här problemet eftersom det orsakar en hel del besvär.

Om det var något som bara hänt en eller två gånger skulle jag förstå, men det händer nästan hela tiden.

Om bussen är tänkt att komma efter var 15 eller 20 minuter som den nu gör, vänligen skriv det i tidtabellen istället för att skriva 10 minuter. Också vänligen se till att följa denna tidsplan så att vi slipper att frysa ihjäl i vintervädret.


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och