Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Tisdagen den 22 september 2020 - klockan 09:54
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Automatisk incheckning på UF-mässan


2018-03-15I år slipper deltagarna på mässan långa köer tack vare automatisk incheckning. 


En nyhet på årets uf-mässa är den automatiska incheckningen. Tidigare år har den negativa feedbacken legat på den långa kön man måste stå i för att anmäla sig som närvarande och komma in i hallen och börja ställa upp sin monter. UF Gävleborg har tagit till sig av kritiken och har i år blivit det första länet att få prova den här typen av incheckning.


Incheckningen fungerar genom att vid varje monter finns det en länk som en i varje UF-företag får gå in på och sedan checka in företaget. När man har checkat in kommer det upp för de som arbetar på Ung företagsamhet att UF-företaget har anlänt. En från Ung företagsamhet går då ut till deras monter med information som gäller under dagen och välkomnar de unga företagarna till mässan.

Att man får möjlighet att gå in direkt när man kommer dit, ger även UF-företagen mer tid till att bygga upp och färdigställa sina montrar. Att man kan välja tid när man vill börja sätta upp sin monter gör att man inte behöver känna sig lika stressad till att hinna bli klar i tid. Att incheckningen sker automatiskt är därför en positiv förändring, både för de unga företagarnas och mässans skull. 


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Måndag 26/10
HÖSTLOV vecka 44
Tisdag 22/12
Höstterminens sista dag
Onsdag 23/12
JULLOV
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och