Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Torsdagen den 28 januari 2021 - klockan 10:08
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Jultips - att ge bort eller ha själv


Molly Arnaryd 2013-12-22Vanliga recept kan man piffa upp till juletid. Man måste inte alltid göra komplicerat julgodis bara för att det är jul. Ta chokladbollar och kokostoppar till exempel och stoppa i ingredienser som är relaterade till julen, som glögg eller saffran.


Nästan alla vet hur man gör chokladbollar. Det är nästan det snabbaste, när det kommer till bakning, som man kan göra om man är sugen på något gott. För att göra en vanlig chokladboll redo för julen så kan man helt enkelt hälla i glögg i stället för kaffe i smeten. Så enkelt är det! Häll i så mycket som det faller dig i smaken och njut av en chokladboll med en ton av glögg.

Något mer som också är väldigt enkelt att piffa upp till julen är de enkla kokostopparna. Ta ett helt vanligt recept och häll i 0,5 gram saffran, hur enkelt som helst. Sen när de gräddats kan botten doppas i mörk smält choklad, riktigt smarrigt.

Det krävs inte mycket för att göra om något gott till julen, så skippa julstressen med komplicerade julgodisrecept och gör det enkelt och gott.


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och