Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Torsdagen den 28 januari 2021 - klockan 09:08
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Från skolbänken till chefsstolen


Jennifer och Elina 2017-09-07

Foto: Privat
Foto: Privat


Torbjörn gick 1990 – 1992 på det dåvarande programmet ”Handels och Kontor” som idag är Handel- och administrationsprogrammet. Just nu jobbar han som regionchef för Pierre Robert.

 

Han har alltid tyckt om att sälja saker och visste redan vid 13/14-årsåldern att det var inom butik, kontor, försäljning och föreläsning som han ville jobba i framtiden. Han valde just Borgarskolan för att utbildningen han ville gå fanns tillgänglig där.

–Det är tack vare den här linjen som jag är där jag är idag. Jag lärde mig mycket inom det området som jag jobbar inom nu.

Torbjörns största inspiration inom försäljningsyrket var hans pappa som också jobbade som försäljare.

 

Efter studenten började han jobba inom Tele marketing där man jobbar som telefonförsäljare. Efter det klättrade han högre upp inom försäljningsyrket och nu ser ingen vardag likadan ut som någon annan. De består av mycket resor och administration. Det han tycker är roligast med sitt jobb idag, är att han får träffa mycket människor, resa till många olika platser och ta hand om personal.

 

När Torbjörn inte jobbar så tycker han om att fotografera och hålla på med idrott, särskilt hockey. Han berättar att det roligaste minnet ifrån skolan, var att lära känna sina klasskompisar men även studentveckan var en favorit.

 

De tips han har till elever som går i skolan nu är:

–Ha roligt och utnyttja tiden som ni har i skolan. 

 


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och