Idrott, entreprenörskap och kommunikation
Fredagen den 16 november 2018 - klockan 02:23
« Föreg. Nästa »


Skicka bildinsändare

Hon sköter skolans ekonomi 


Charlie Jernström 2017-05-15


Har du alltid undrat vem som sköter skolans ekonomi? Grattis, då behöver du inte fundera längre, vi har intervjuat Birgitta Nerséus, som bjöd oss på en fantastisk intervju! 

Namn och jobb: Mitt namn är Birgitta Nerséus och jag jobbar som skoladministratör och har hand om ekonomin, fakturor, budget, uppföljning och sånt.

Har du koll på programmen i Röda: Inte så mycket mer än att dom finns här, att Ekonomi och Handel finns här på Röda och att ni sitter på Fordon & Media och att Sam finns på Västertull.

Ditt roligaste minne från Borgis: Jag har ju bara jobbat här i några veckor, men allting skulle jag nog säga, det är kul att jobba bland alla ungdomar, särskilt eftersom jag jobbat inom transportbranschen innan.    

Vad gör du när du inte jobbar: Jag gillar att sporta, baka, hålla på med trädgårdsarbete, fixa hemma, och att resa såklart.

Något som gör dig arg och glad: Jag blir sällan arg, men situationer som den i världen nu kan göra mig lite irriterad, annars är jag inte så arg av mig. Och det som gör mig glad är positiviteten runt omkring samt att ha och göra med folk som är pigga och glada.

Ditt bästa pluggtips: Att man ska ta vara på tiden i skolan och att man ska vara engagerad, för det är ju ens framtid det handlar om.

Varför ville du ha det här jobbet: Jag har jobbat i Stockholm tidigare och ville ha ett jobb på hemorten för att slippa pendla, och tyckte det här jobbet såg intressant och trevligt ut.  


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Tipsa redaktionen

Omröstning
Nu lottar vi ut biobiljetter igen!
Det visas många bra filmer nu. Berätta vilken slags film du skulle vilja se så kan du vinna biobiljetter för två! En perfekt present till dig själv eller någon annan. :) Vi lottar ut biljetter varannan månad bland de som röstar.
Action
Dokumentär
Drama
Komedi
Övrigt alternativ
Romantik
Rysare
Sci Fi

  Resultat 
Omröstning
Vilken årstid tycker du bäst om?

Älskar vinter och snö!
Bra med alla olika årstider
Hösten är mysigast!
Sommaren är bäst!
Våren är finast!

  Resultat 
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att bli politiker?

Ja
Nej

  Resultat 
Omröstning
Vilka av dina bilder brukar du bli mest nöjd med?

Andra människor
Djurbilder
Mina selfies
Naturbilder
Övrigt

  Resultat 
Omröstning
Har du börjat ta körkort?

Ja!
Nej!

  Resultat 
Borgisnytt
Ansvarig utgivare:   Kerstin Engström-Halén
Webmaster:   Kerstin Engström-Halén
Redaktion:   Kerstin, SA Media och