Förstasidan

  Nästa »

Välkommen till BRF Plogen7!


Välkommen till BRF Plogen7!


Michael Grövdal 2010-11-09

Bild:Kristina Lindholm

Fastigheten på Gotlandsgatan 71 på Södermalm i Stockholm byggdes 1926 och består av gatuhus och gårdshus. Det finns 56 lägenheter och fyra lokaler. 51 av lägenheterna är bostadsrätter och fem stycken är hyresrätter. De allra flesta lägenheterna är relativt små ettor. Det finns åtta tvåor, en trea och en fyra. De fem vindslägenheterna blev inflyttningsklara mellan september och oktober 2010. 

Husen som är i mycket gott skick totalrenoverades 1992, då bl a stammarna byttes. Balkonger byggdes 2011 (två ytterligare under 2016). Fönster renoverades 2012 och 2014 målades nedre delen av fasaden. Trapphusen renoverades 2015 och i samband med detta fick också samtliga lägenheter säkerhetsdörrar. Under 2017/2018 genomfördes OVK och åtgärdande av det som fanns anmärkningar på. I början av 2019 har stammarna spolats.

Föreningen har skapat trivselregler som delats ut i huset och som hittas och kan laddas ner här på hemsidan. Där och under fliken renoveringar kan ni läsa om vad som krävs av den boenden vid renovering i lägenheten.Viktigt vid renovering är att lägenheternas ventilation drivs av köksfläkten och alltså är helt beroende av den. Man kan inte ta bort existerande fläkt och ersätta med en av vilken typ som helst. Kontakta styrelsen för mer information.

Viktig information för bl.a. dig som är mäklare och söker information här på vår hemsida kan också vara att styrelsen har rätt att vägra juridisk person inträde i föreningen.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv


Länkar


Brf Plogen 7
Ansvarig utgivare:   Johan Lopes
Webmaster:   Johan Lopes
Redaktion:   Michael
Måndagen den 26 augusti 2019 - klockan 11:07