Lördagen den 28 mars 2020 - klockan 15:05
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
Artiklar
« Föreg. Nästa »

Slutsålt igen

Ny Succé för Strångamålarevyn


2020-01-14

Årets revy \
Årets revy "Party" är den trettiofemte i ordningen och även i år lyckas man locka fram skratt och jubel hos den förväntansfulla publiken. Bland skådespelarna hittar vi från vänster Klara Dahlin, Tommy Nilsson, Ellinor Andersson, Stig Augustsson, Lotta Frid, Ola Ödman och Emmie Sjöholm.

Årets revy har fått namnet " Party " och lockar liksom tidigare år till många skratt. Här möter publiken bland annat både miljökämpar, fotografer och allas "Vår Ulla". Av somliga är årets revy benämd som den allra bästa man har gjort.

Årets revy som är den trettiofemte i ordningen har även i år gått hem hos publiken. Liksom tidigare år såldes biljetterna tidigt slut. Redan i september träffades deltagarna under en helg för att gemensamt skriva årets manus, där man har fått in både underfundiga och roliga texter, ibland lite under bältet, men också roliga låtar till välkända melodier.

I årets Strångamålarevy får publiken se en hel del förväxlingskomedi, som i numret \
I årets Strångamålarevy får publiken se en hel del förväxlingskomedi, som i numret "Fotografen" som lockar till många skratt.


Kärt återseende

I år får publiken även njuta av revyräven Tommy Nilssons återkoms, som blir ett kärt återseende för publiken. Ingen blir oberörd av Tommys ibland brutala utklädsel och roliga scennärvaro som han har både i sketcherna och de sångnummer han är med i som bland annat i pensionärsbluesen "Vad ska jag hitta på i dag".

Den gamle revyräven Tommy Nilsson blev ett kärt återseende för publiken, här med Ellinor Andersson i ett av revyns miljönummer.
Den gamle revyräven Tommy Nilsson blev ett kärt återseende för publiken, här med Ellinor Andersson i ett av revyns miljönummer.


Proffsig orkester

Liksom tidigare år gestaltar Ellinor Andersson sin "Ulla" som i år berättar om när hon drog till Amerika och som är ett nummer som alltid går hem. I årets slutnummer har man använt sig av några av ABBAs mest populära låtar, något som även här förhöjde stämningen med de omtyckta låtarna som nu hade fått ny revytext. I "Diket" sitter som vanligt den proffsiga orkestern som även i år består utav Stefan Johannesson på gitarr, Nillan Dahlin på elpiano och cello, Mats Hapten bas,Tony Pettersson gitarr, Silvio Arismendo "Mono" på trummor. Även övriga skådespelarna visar framfötterna i årets revy, som några har benämt som den "bästa" av alla Strångamålas revyer.

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv ut


vädret

_____________________________

Årsmöte


Bräknetrampen

pro maj

Integrationsbrygga

Folder

Hänt i föreningarna

PRO dec

Föreningar: berätta
om er verksamhet!
Skicka in bild och några rader om möten, träffar, resor mm i din förening! Alla ser inte era inlägg på facebook! Skicka till braknebygden@gmail.com

____________________________


____________________________

Bengt Körling


Ingegerd


Inge Nilsson


Bräkneåns dalgång


Järnaviks skärgård


Bräkneleden

Bräknegrisen


Bygdens folk berättar

Berättelser
Tipsa redaktionen
Skicka insändare
Kalender

Lördag 28/3
Kurs Intuition och healing
Fredag 3/4
Sagostund på biblioteket INSTÄLLD
Torsdag 9/4
Bingo
Fredag 10/4
Silpinge-klassikern PROMENAD
Onsdag 15/4
Från Beatles till Dan Andersson
Bokcafé Ängeln INSTÄLLT
Torsdag 16/4
IT-vägledning på biblioteket
Tisdag 21/4
Inge Nilsson berättar om täckfabriken i Örseryd
Torsdag 30/4
Valborgsmässofirande på Dammen
Fredag 8/5
Sagostund på biblioteket
Lördag 9/5
Möte med våren
Onsdag 13/5
Silpinge-klassikern CYKEL
Skicka ditt arrangemang till braknebygden@gmail.com


Kulturhuset

lions loppis

kyrkan

Det händer i Bräkne-Hoby

Bräknebygden


Silpinge-nytt

BBAB


Ronneby Kommunbygderåd

Ronneby

slu

leader

Bräknebygden - en bygd i Samverkan. Häradsvägen 1 372 60 Bräkne-Hoby - 0457/80008 - braknebygden@gmail.com - www.brakne-hoby.se

Redaktion: WEBMASTER: Ingegerd Lindén. Lasse Bourelius, Ola Pagels