Warning: include_once(/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11

Warning: include_once(): Failed opening '/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php56/lib/php:.') in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11
Ullångersbladet

Lyckad företagarträff


Sören Bohman 2006-09-01

Kvällens värd Roger Furberg berättar om sitt företag
Bild:Sören Bohman
Kvällens värd Roger Furberg berättar om sitt företag

Ullångersföretagarna var inbjudna till Äskjastugan av Furbergs mekaniska. Där kvällens värd Roger Furberg berättade om sitt företag.

Det var trångt i stugan på onsdagskvällen när Furbergs Mekaninska bjöd på information om företaget samt mat. Medvekade gjorde även KIAB och Handelshögskolan i Umeå som även de informerade företagarna om villka möjligheter det finns att få.
Mats Nordström från Handelshögskolan talade om att högskolan var villig att hjälpa företagen med en företagsanalys för att se om det finns saker som går att förbättra i företaget. Det är bara att annmäla sitt företag så kommer dom på besök till företaget . Det här är en unik möjlighet som företagarna i Ullånger fått. Hoppas att så många som möjligt tar chansen till annalysen av sitt företag. Anmälan till På Kusten.

Bild:S. Bohman


Conny Eriksson pratar med Carina och Göran från Agnet
Bild:S. Bohman
Conny Eriksson pratar med Carina och Göran från Agnet