Warning: include_once(/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11

Warning: include_once(): Failed opening '/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php56/lib/php:.') in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11
Ullångersbladet

Skolavslutning i Ullånger


Simon Börjesson 2008-06-12

Anton och Judit rockar på gitarr och den lilla kören sjunger Let it be.
Bild:Simon Börjesson
Anton och Judit rockar på gitarr och den lilla kören sjunger Let it be.

Igår var det äntligen skolavslutning på Ullångersskolan. En kväll med blandade känslor blev det. Den sista skoldagen för årets sexor har nu fullgjorts. Tiden på Ullångersskolan är förbi och nya äventyr väntar till hösten och Herrskog. Sexans vägvisare och lärare Anna höll ett fint tal och gav sina elever några bra råd på vägen.

Rektor Anita och Carina avtackade Maine och Lis, två kollegor som nu också gjort sin sista dag på skolan och fritids. För de två väntar pension och fria dagar att göra vad de vill.

Skolavslutningen blev en mysig kväll med fina sånger och spelframträdanden. Alla klasser sjöng härliga sommarsånger under dirigering av Cecilia och kompades av Johan. Barnen trivs verkligen på scenen där de får visa hur duktiga de blivit att sjunga och spela. Det fanns säkerligen en del stolta föräldrar i publiken som tittar på den egenhändigt inspelade filmen i kväll.

Anna som var kvällens präst lyfte människovärdet och att vi är lika mycket värda oavsett hur vi ser ut eller hur mycket pengar vi har. Med det i bagaget önskade Anna oss alla ett lagom bra sommarlov.

Skolans kör
Skolans kör


Hela skolan sjunger
Hela skolan sjunger