Warning: include_once(/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11

Warning: include_once(): Failed opening '/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php56/lib/php:.') in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11
Ullångersbladet

Högakusten företagarna tänker på värdens barn


sören 2009-11-13

Mäster kocken i egen hög person när han kommer med salladen
Bild:Nils Gunnar Nilsson
Mäster kocken i egen hög person när han kommer med salladen

Högakusten företagarna hade vunnit en auktion med matlagning av Lars T Johansson till förmån för värdens barn.

12 st företagare i området hade nappat på erbjudandet att smaka av Lars Ts goda lunch. Alla tyckte att det var värt varenda krona som luchen kostade för den smakade fantastiskt god. Det visade sig att Lars T var en alldeles utmärkt kock med sin mat. Till lunch så lagade han kyckling med en fantastist currysås till.
Vi blev även bjuden på Perras delikata Radiokaka som grädde på moset. Sammtidigt så var det en mycket bra reklam för Ullånger, synnerhet Högakusten Företagarna som fick Ullånger på kartan eftersom det även var direktsändning i radion till och från i 4 timmar.

Ordföranden i Högakusten Företagarna &Aring;ke Söderberg överlämmnar checken till Värdens Barn med 6000:- till Lars T.<br />I bakgrundens syns mycket mätta och belåtna lunch gäster.
Ordföranden i Högakusten Företagarna Åke Söderberg överlämmnar checken till Värdens Barn med 6000:- till Lars T.
I bakgrundens syns mycket mätta och belåtna lunch gäster.