Warning: include_once(/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11

Warning: include_once(): Failed opening '/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/dk/include/update_statistics.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php56/lib/php:.') in /shared/www/webnews.textalk.com/20240307190756-d3338b7/www/dk/include/print_newspaper.php on line 11
Ullångersbladet

Fiskepremiär med mersmak !!


mikael Hägglund 2005-05-09

Glad segrare i klassen största fisk!!
Bild:Mikael Hägglund
Glad segrare i klassen största fisk!!

Fiskeentusiaster samlades i Ullånger för havsöringsfiske i Inviksån under svåra yttre förhållanden. Ruskvädersdag gjorde fisket extra tufft för deltagarna som ändock kunde glädjas åt ett arrangemang med mersmak för framtiden.

Den första fiskepremiären på mycket länge i Inviksån kom att bli en ruskvädersdag med svåra fiskeförhållanden. Iskallt i vattnet, kalla vindar och tätt regn blev lite för mycket att bemästra även för luttrade sportfiskare.
Att träffa rätt tidpunkt för en fiskepremiär med ideala förhållanden är mycket svårt speciellt om det skall ske månader i förväg. Det var därför glädjande för arrangören att få höra många positiva kommentarer kring arrangemanget trots det misserabla fisket.
Premiärdagens dåliga yttre förhållanden hindrade dock inte en av deltagarna från att lura upp ett par gäddor ur det iskalla vattnet. Ullångersgrabben John Unander sken som sola i Karlstad över sin fångst och kunde efter premiärdagen känna sig som en segrare i klassen största fisk.
Någon havsöring fick arrangören dock aldrig väga in denna regntunga premiärfiskedag.