Medlemsinformation för boende på Eklandagatan 45 A-C
Fredagen den 25 maj 2018 - klockan 01:19
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »

Parkera i tvättstugan!


Oskar Lindberg 2002-10-08


Det förekommer ganska ofta att bokade tvättider inte utnyttjas. Detta beror på flera saker, som t.ex. att tvättlåsen inte kunnat "parkeras". Nu finns det dock en parkeringstavla in till bokningstavlan...

En ny tavla är monterad intill den "gamla" så nu kan man i lugn och ro parkera sitt lås där till nästa gång man vill boka en tvättid.

Det andra skälet till att tider inte utnyttjas i tvättstugan trots att de är bokade är förstås att en del som bokar inte utnyttjar sin tid. Var snäll mot dina tvättande grannar och boka en ny tid om du vet att du inte kan utnyttja din bokning!

Styrelsen kommer att ta bort tvättlås med huvudnyckel om inte medlemmarna själva frekvent tar bort sitt lås efter nyttjad tvättid!

Tänk också på att våra tvättregler säger att om maskinerna inte börjat användas inom en timme från tvättidens start så är det fritt fram för någon annan att ta över tvättpasset! Om man vet med sig att man inte kan komma första timmen på sin bokade tid så kan man förstås undvika detta genom att skriva ett litet meddelande vid bokningstavlan att man blir sen.

Skriv utSök Sökhjälp

Skicka insändareFacebook

INTRESSANTA LÄNKAR:

Husjuristerna

SBC

com hem

Renova
Eklandagatan.com
Ansvarig utgivare:   Malin Magnusson
Webmaster:   Malin Magnusson
Redaktion:   Malin, Thilda