av elever och lärare på Gemö-/Linnéskolan
Tisdagen den 25 januari 2022 - klockan 06:05
Logga in på redaktionen (Lösenord krävs)*
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Må bra-vecka <3


Älva & Nefeli 2018-10-01
På må bra-veckan gjorde vi morgongympa, aktivtetsdag, äventyrspedagodik med Markaryds folkhögskola och vi åt frukost på skolan.

Vecka 38 hade vi må bra-vecka.

På måndagen, onsdagen och fredagen hade vi morgongympa. Det var elever från sexan som höll i det. Det var musikläraren som hjälpte dem med musiken till morgongympan.

På tisdagen hade 4-6 fyra stycken olika aktiviteter. Vi var 11 grupper och i varje grupp var vi ungefär 12 stycken. Vi gjorde origami, vi var i skogen och grillade äpplen, vi dansade streetdance och vi hade masage/avslapning.

På onsdagen hade vi förutom morgongympan äventyrspedagodik med Markaryds folkhögskola. Vi gjorde vända filten, där vi skulle vända filten när alla stod på den. Några läste en saga och då skulle man rita på varandras ryggar med fingrarna. Man skulle ställa sig i ordning till exempel störst-minst, efter skostorlek och längden. Sen gjorde vi en samarbetsövning där vi hade knutit fast benen på två personer. De skulle gå en runda och sedan band de ihop tre elevers ben och sist fyra. Vi kastade också ärtpåsar till varandra och när vi kastade ärtpåsen fick vi säga något snällt eller en komplingimang till den personen. 

På torsdagen hade vi gemensam frukost. Vi var i olika grupper. Man fick äta en smörgås med ost, skinka, gurka eller morot på och fil med kanel och lite frön.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Älmhults kommun

Vilken skolmat

RSS

Friends

Bibliotekskatalogen

BOKFREAK


Naturvetenskap.org

NE

LANDGUIDEN

Alex

LÄNKAR

Unga fakta

Google

Kolla källan

Multimediabyrån

Skolverket

Vad blir det för väder?

Kamera

ord.se
Gemobladet.se
Ansvarig utgivare:   Jenny Nordberg
Webmaster:   Kiriaki Hatzikirkou
Redaktion:   Linda, Minnah, Maggie, Rishita, Rim, Ludvig, Ängla, Kiriaki, Linnéa, Tamina, Ingrid, Adela, Lisa, Stina, Abed, Jenny, Juni, Lova, Love, Alva, Amna, Viggo, Leni, Alva