av elever och lärare på Gemö-/Linnéskolan
Tisdagen den 19 oktober 2021 - klockan 10:39
Logga in på redaktionen (Lösenord krävs)*
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


GULDTUBEN


Stina Rosenberg 2017-06-02


Här får reda på mer om guldtuben!

Nu är guldtuben snart över. Guld tuben är en gala, man har kunnat rösta fram olika personer i olika kategorier. I varje kategori har det funnits fem stycken att välja mellan. Här får du se fem olika kategorier man har kunnat rösta på och vilka människor som var nominerade till de olika kategorierna, det kommer även stå vilka jag röstade på och varför jag röstade på just den personen.

Årets youtuber: Therese Lindgren, IJUSTWANTTOBECOOL, Jocke och Jonna, Thomas Sekelius och RANDOMMAKINGMOVIES. Jag röstade på Jocke och Jonna, för att jag tycker deras videos som de gör är i bra kvalite och bra bild.

Årets video: MAMSEN PRANKAR - GÖR OM KAMMIS RUM ROSA / Anja Rosensjold, SPÖKJAKT I FRAMMEGÅRDEN /  Jocke och Jonna, TILL ANDERS / Therese Lindgren, FOTBOLLS-EM 2016 PÅ SKÅNSKA / Skånska dubbingar och 1 ÅR AV TRÄNING / Zaitros. Jag röstade på SPÖKJAKT I FRAMMEGÅRDEN / Jocke och Jonna, för att den videon är jättebra. Den har bra kavlite och det händer väldigt läskiga saker i den (enligt mig).

Årets stjärnskott: Amanda Lundgren, JLC, Amir Akrouti, THEOZ OCH LET'S FEAST. Jag röstade på LET'S FEAST, för att jag gillar deras challenges och deras andra videos också. 

Årets serie: GISSA YOUTUBERN / El chilli & Mattesmush, NORDIC HILLBILLIES / Jokemock, JONAS TESTAR / Randommakingmovies, SPÖKJAKT / Jocke och jonna och FELIX RECENSERAR / Montefjanton. Jag röstade på Jocke och Jonna spökjakt för att jag ÄLSKAR ALLA deras  "spökjaktvideos" . 

Årets stylevideo: ÄNTLIGEN! MIN EGEN KOLLEKTION / Wilmasbeauty, EN SÅN DÄR DYR JÄVLA HAUL / Linn Ahborg, HUR VATTENFAST KAN SMINK VARA - THOMAS TESTAR / Thomas Sekelius, EN VANLIG JÄVLA SMINKVIDEO / Therese lindgren och MAKEUP MONDAY I GET READY WITH ME / Anty. Jag röstade på ÄNTLIGEN! MIN EGEN SMINKKOLLEKTION med Wilmasbeauty. För att i videon berättar hon om sin alldeles egna kollektion, vilket var jätte kul att titta på.Kommentera     Tipsa en vän     Skriv ut


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Älmhults kommun

Vilken skolmat

RSS

Friends

Bibliotekskatalogen

BOKFREAK


Naturvetenskap.org

NE

LANDGUIDEN

Alex

LÄNKAR

Unga fakta

Google

Kolla källan

Multimediabyrån

Skolverket

Vad blir det för väder?

Kamera

ord.se
Gemobladet.se
Ansvarig utgivare:   Jenny Nordberg
Webmaster:   Kiriaki Hatzikirkou
Redaktion:   Linda, Minnah, Maggie, Rishita, Rim, Ludvig, Ängla, Kiriaki, Linnéa, Tamina, Ingrid, Adela, Lisa, Stina, Abed, Jenny, Juni, Lova, Love, Alva, Amna, Viggo, Leni, Alva