av elever och lärare på Gemö-/Linnéskolan
Tisdagen den 25 januari 2022 - klockan 05:00
Logga in på redaktionen (Lösenord krävs)*
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


En värld för djur, problem och såklart SÅNG!!!

SING!!!


Elsa Bondesson 2017-03-10
Filmen Sing är en film med sång, djur och lite annat. Det är bland annat en sångtävling där vinnaren får 100000 kr, men är det verkligen pengar? Alla vill vinna och koalan som äger teatern får det riktigt hett om öronen.

Nu är det verkligen dags att betala för ström, el och annat som en teater behöver. Men pengar är ett problem för ägaren på en teater (han är inte en människa uten en koala!).

Buster Moon har slingrat sig med hyra och el men hans stora kärlek till teatern är alldeles för stor, så gissa vad han gör? Jo han startar en sångtävling där vinnaren ska få en liten summa pengar. När han ber sin assistent, som råkar vara en gammal ödla vid namn Crawley skriva beloppet 100 kr, tappar han sitt glasöga på sifferskrivaren så nollorna förökar sig från 100 kr till 100000 kr!!!

Det blir många sökare och auditionen blev väldigt lång. Men det är sen som Buster märker att det står 100000 kr på affischerna i stället för 100 kr. Gissa vilken panik han fick!?

Men tävlingen måste bli av  för annars förlorar han sin teater. Han fortsätter utan att deltagarna märker något. Men det visar sig att det inte bara är Buster som har problem, utan även deltagarna själva.

Ja, vad som händer sen får ni ta reda på själva! 
(Om jag får säja det själv, så är filmen värd att se.)

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Älmhults kommun

Vilken skolmat

RSS

Friends

Bibliotekskatalogen

BOKFREAK


Naturvetenskap.org

NE

LANDGUIDEN

Alex

LÄNKAR

Unga fakta

Google

Kolla källan

Multimediabyrån

Skolverket

Vad blir det för väder?

Kamera

ord.se
Gemobladet.se
Ansvarig utgivare:   Jenny Nordberg
Webmaster:   Kiriaki Hatzikirkou
Redaktion:   Linda, Minnah, Maggie, Rishita, Rim, Ludvig, Ängla, Kiriaki, Linnéa, Tamina, Ingrid, Adela, Lisa, Stina, Abed, Jenny, Juni, Lova, Love, Alva, Amna, Viggo, Leni, Alva