av elever och lärare på Gemö-/Linnéskolan
Onsdagen den 19 januari 2022 - klockan 03:19
Logga in på redaktionen (Lösenord krävs)*
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Fakta om 5 kända youtubers 2020.


Juni, Stina, Lova 2021-03-19


Här får du lite fakta om Svergies största youtubers 2020. Ni kommer bland annat att få läsa om Therese Lindgren, Misslisebell, Let´s Feast, JLC och IjustWanttoBeCool.

Den första kända youtubern vi skriver om är Therese Lindgren. Therese är 34 år och föddes 15 februari 1987.  Hon startade sin youtubekanal 2013. Therese jobbade först på Röda korset, men sa upp sig och lever nu på youtubekanalen. Therese har ett eget företag som kallas för Indy Beauty och det är ett veganskt skönhetsmärke. Hon säljer hudvård, kroppsvård, hårvård och smink. Hon har två hundar som heter Ronja och Rasmus. Hennes sambo heter Anders Vesterlund. 


Den andra youtubern vi skriver om är Misslisibell. Hennes riktiga namn är Lisa Johanna Jonsson. Hon föddes 23 mars 2001. Hon är en svensk bloggare och youtubare under namnet Misslisibell. Hon började blogga och göra youtubeklipp när hon var 10 år gammal. Och blev framförallt spridd och uppmärksammad för sina sminkvideor. I september 2018 släppte Lisa sin bok "Ni vann aldrig". Boken handlar om Lisas skoltid, då hon blev mobbad. 

Den tredje youtubern vi skriver om är Let's Feast. Let's Feast är en svensk Youtube-dou som bildade sin kanal i augusti 2015. De la upp sin första video i oktober 2015. Deras familj tillsammans består av mamman Doris, pappan Cristian, deras son Jason och deras dotter Cataleya. De har gjort en egen dryck som heter Fox. Kanalen är svenskspråkig och hade år 2017 över 300 000 prenumeranter. Kanalen har haft samarbeten med Jocke och Jonna som också kommer från Norrköping.

Den fjärde youtubern vi skriver om är JLC. JLC är en svensk Youtube-trio som grundades 5 januari 2017 av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Deman. Det är en del av Youtube-närverket Splay One. Lucas Simonsson är 29 år gammal och föddes 12 februari 1992. Carl deman är 29 år gammal och föddes också 1992.Jonas Fagerström föddes 1991, den 4 februari och är 30 år gammal.

Den femte youtubern vi skriver om är IJustWanttoBeCool. De som är med i gruppen är: Joel Adolphson, Emil Beer och Viktor Beer. Trion har gjort sig kända genom att seden 2011 publisera humoristiska videor (sketcher) på Youtube. De har gjort många låtar t.ex. "Sparka på bollen" och "Kämpa Sverige". Joel Adolpholson var med i julkalendern 2020, Mirakel. Han spelade rollen Ernst.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Älmhults kommun

Vilken skolmat

RSS

Friends

Bibliotekskatalogen

BOKFREAK


Naturvetenskap.org

NE

LANDGUIDEN

Alex

LÄNKAR

Unga fakta

Google

Kolla källan

Multimediabyrån

Skolverket

Vad blir det för väder?

Kamera

ord.se
Gemobladet.se
Ansvarig utgivare:   Jenny Nordberg
Webmaster:   Kiriaki Hatzikirkou
Redaktion:   Linda, Minnah, Maggie, Rishita, Rim, Ludvig, Ängla, Kiriaki, Linnéa, Tamina, Ingrid, Adela, Lisa, Stina, Abed, Jenny, Juni, Lova, Love, Alva, Amna, Viggo, Leni, Alva