av elever och lärare på Gemö-/Linnéskolan
Tisdagen den 19 oktober 2021 - klockan 09:56
Logga in på redaktionen (Lösenord krävs)*
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Top eleven


Jaafar Kawaz 2017-04-21


Top eleven är ett tränarspel

Top eleven är ett spel där man är en tränare och har ett eget lag som man sen ska förbättra. Man kan också spela vissa cuper, som till exempel Champions leuage, ligan och cup. Det startade 2010 i maj.

På cup så brukar det vara 7 omgångar. Den första omgången är trettioandredelsfinalen. Därefter kommer sexstondelsfinalen, åttondelsfinalen, kvartsfinalen, semifinalen och finalen. Man kör två matcher på alla omgången utom finalen. Man kör en match på hemmaplan och en på bortaplan. Sen räknar man ihop målen och ser resultatet. Om det blir lika så är det det laget som har gjort mest mål i bortaplanen som går vidare. Men om det är blir till exempel 2 - 2 och 3 - 3 så blir det förlängning. Man spelar varannan dag. När man spelar cup får de som har ett sämre lag också vara med. Man får spela varje säsong

Ligan består av 14 lag. Det är som vanligt att man vinner och för ett antal poäng och går på målskillnad om man ligger lika. De fyra första i ligan är kvalda till Champions League och 5 till 8 spelar Niva men cup och man gör det nästa säsong. 

Champions League är typ som cup det är bara att man kör med gruppspel och det är fyra slutspelsomgångar. Om man kommer till tredje plats i gruppen så kommer man till Niva men cup.

Om man vill så kan man också spela i ett förbund.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Älmhults kommun

Vilken skolmat

RSS

Friends

Bibliotekskatalogen

BOKFREAK


Naturvetenskap.org

NE

LANDGUIDEN

Alex

LÄNKAR

Unga fakta

Google

Kolla källan

Multimediabyrån

Skolverket

Vad blir det för väder?

Kamera

ord.se
Gemobladet.se
Ansvarig utgivare:   Jenny Nordberg
Webmaster:   Kiriaki Hatzikirkou
Redaktion:   Linda, Minnah, Maggie, Rishita, Rim, Ludvig, Ängla, Kiriaki, Linnéa, Tamina, Ingrid, Adela, Lisa, Stina, Abed, Jenny, Juni, Lova, Love, Alva, Amna, Viggo, Leni, Alva