De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Erik Kaakinen

Artiklar

Erik Kaakinen


Erik Kaakinen 2015-01-25


Erik Kaakinen

Tjo mitt namn är Erik Kaakinen men mina polare kallar mig för Kakke , jag är 18 år och på fritiden ser jag gärna på Anime eller läser Manga eftersom att jag har ett väldigt brett intresse för Japan och det mesta utav dess kultur. Jag har varit intresserad utav Japan ända sedan min storebror började se på Anime, när jag var mindre brukade vi ofta umgås tillsammans vilket ledde till att jag ofta tittade serierna med honom och sedan dess har mitt intresse bara växt. Den första serien jag någonsin såg var nog ”Sailor Moon”. Jag är oftast väldigt pratglad och hittar nästan alltid på något att göra.

 

När jag inte tittar på serier eller läser så hänger jag gärna med kompisar eller min flickvän varav vi brukar lyssna på musik oavsett genre eller se på film. Jag har en stor familj med 3 syskon och en systerdotter och bor tillsammans med päronen och lillbrorsan.

 

Jag har inget direkt favoritband/artist men ifall jag skulle nämna något skulle det nog vara Avenged Sevenfold på grund av deras mörka stil och unika röst, favorit godiset är klart Viol godis i alla former och favorit filmen är definitivt ”The Count of Monte Cristo” med dess underbara hämnd storyn och det mörka förräderiet.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin