De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Johanna Åberg!

Artiklar

Johanna Åberg!


Johanna Åberg 2014-03-19


Hejsan lärkanläsare! 
Mina allra största intressen är att skapa i bild och text, umgås med vänner och familj!
   På fritiden ägnar jag oftast min tid åt den serien som jag älskar mest. Det vill säga den Amerikanska tv-serien "Family guy". Är jag inte sittandes i tv:soffan sitter jag förmodligen och pluggar eller umgås med dem jag tycker väldigt mycket om!
   Jag har mycket länge intresserat mig för media! Både att fotografera men främst att skriva alla typer av texter. Det har alltid varit en dröm att få skriva och få göra det jag älskar! Att få skriva i skoltidningen ”Lärkan” och publicera artiklar är en bra början på vad jag verkligen vill göra i framtiden! 
   Mina framtidsdrömmar är främst att bli journalist till en tidning och att hela tiden utvecklas i mitt skrivande och ta del av samhället ifrån en helt annan synvinkel! Jag vill vara med i samhället och både informera, men främst påverka andra vilket jag ser fram emot!
   I mina artiklar som jag publicerar i Lärkan kommer ni att få läsa om allt möjligt! Mycket blandat. För mig är det viktigt att låta ”alla” ta del utav vad som händer runt omkring, både i skolan men även utanför!
   Enjoy! 

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin