De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Kristi Larsen  Johansen 

Artiklar

Kristi Larsen  Johansen 


Kristi Larsen Johansen 2015-01-23


 

Jag heter Kristi och är 17 år gammal. När jag var 11 år skilde sig mina föräldrar, och det var på det sättet som jag hamnade i Sverige. Från början bodde jag i en stad som heter Ålesund som ligger vid Norges västkust. Nu bor jag dock i en liten by som heter Rejmyre, och för att vara helt ärlig så undrar jag hur min mamma ens kunde hitta det på kartan. 

 Ett av mina största fritidsintressen är ridning. Nu för tiden rider jag för det mesta hoppning, men rider även dressyr någon gång ibland. Jag har en egen häst, men för tillfället har jag lämnat ut henne på foder, så att jag har mer tid till skolan. För de som inte är tillräckligt smarta för att lista ut vad det är, så betyder det att man lånar ut sin häst under en längre period. 

 

När jag var yngre så var min största önskan att få bli superstjärna, men det tog inte särskild lång tid innan jag insåg att jag inte kunde sjunga. Därför ville jag istället bli en elit hoppryttare, men med tanke på att jag inte gillar att tävla så blev jag tvungen att förkasta den idén också. Just nu är jag inte riktigt säker på vad jag skulle vilja jobba med när jag är klar med skolan. Men antar att det får bli ett problem för framtiden. 


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin