De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Madeleine Sundell

Artiklar

Madeleine Sundell


Madeleine Sundell 2013-02-08


Mitt namn är Madeleine Sundell och går första året på De Geergymnasiet. Jag är en mycket utåtriktad tjej som gillar nya upplevelser. Det finns mycket som intresserar mig på min fritid och jag gillar när det händer någonting hela tiden.

Det som jag helst ägnar min tid åt är fotografering, ridsport, familj och vänner. Jag älskar även verkligen att resa, och få se nya platser, och träffar nya människor gör jag mer än gärna. Jag är nog ganska energisk och envis som person. Jag hatar att ge upp saker som jag redan påbörjat. Jag vill helst heller inte göra saker halvdant, utan lägger antingen ner hela min själ i det eller så struntar i det helt och hållet, haha. 

 
Jag valde samhäll med inriktning media på De Geer för att jag vill lära mig mer om text och fotografering. Jag gillar att skriva och inom fotograferingen är det djur och natur som intresserar mig mest. 

 
Jag har även ett stort intresse för kläder och mode. Jag älskar stilar som sticker ut i mängden. Jag är en person som är väldigt duktig på att slösa och helst av allt skulle jag bara vilja spendera alla mina pengar på kläder. 


Vad jag kommer att skriva om här på Lärkan kommer nog att variera rätt så mycket. Men foto och mode kan jag nog garantera att det blir en hel del om! 


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin