De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Lärkan dämpar din klänningsångest


Emma Ljungberg 2012-06-07


Med knappt två veckor kvar av vårterminen börjar klänningspaniken smyga sig på. Många har säkert redan planerat sin outfit med största precision, men är du som jag står du fortfarande med tomma händer. Att panikrota bland de urplockade klädställningarna i butikerna känns allt annat än lockande, så därför kommer här lite tips, eller åtminstonde lite inspiration, till er som ännu inte har hittat den perfekta klänningen.


Klassiskt
Vitt och klassiskt passar alltid vid tillfällen som dessa. Kanske kan det kännas lite svårt att få användning av en vit klänning efter avslutningen, men don't worry. Matcha med tuffare material som skinn och mocka för att klä ner den så passar den lika bra i kyrkan som en dag på stan.

Mönstrat
Om du verkligen vill få valuta för pengarna är mönstrat ett säkert kort. Blommigt, prickigt, randigt eller abstrakt - det mesta funkar alla dagar på året och blir aldrig omodernt.

Färg
Gillar du färg men vill ändå ha det enkelt och gulligt? Eller är du kanske ett modelejon av högsta grad och vill spika åtminstonde en av sommarens trender? Då kan du satsa på någon av säsongens hetaste kulörer i neon eller något lite mer återkommande - pastell.




Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin