De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Kärleken för Ford Mustang


Linnéa Nyman 2017-02-08


Edvin är en kille som har ett stort intresse för olika typer av motordrivna fordon. Men även fast han är intresserad av fartfyllda fordon så har han även intresse för något så stillasittande som att titta på serier.

Edvin är intresserad av många olika typer av bilar och det har han varit i 4-5 års tid. Det som han gillar mest med bilarna är då utsidan mer än insidan, så det här med att insidan är viktigast stämmer inte överens med Edvins syn på bilar. Den bilen som han gillar mest just nu är Ford Mustang den klassiska modellen. Förklaringen till varför han gillar bilen är kortfattat men det är det som han tycker.

- Fett jävla snygg.

Hans förklaring till varför den är fett jävla snygg är just det där lilla hästmärket som är loggan för Ford mustang. Han gillar också att bilen har en stor motor för att det är snyggt att det är en v8 med många hästkrafter.


En sak som han inte gillar även fast han har sådant stort bilintresse är epatraktorer. Även fast om en epatraktor är lik en bil på många sätt så gillar han dem absolut inte. Han har verkligen starka åsikter kring epatraktorer och man hör verkligen i hans tonfall hur mycket han ogillar epatraktorer. Han anser att det är onödigt att ha en epatraktor när man ändå kan skaffa körkort några år senare.

- Dem åker ju bara runt!

Att åka runt bara för skojs skull är något som dem med epatraktorer gör enligt Edvin vilket han inte riktigt kan förstå heller. Så för Edvin så gäller det att det ska vara en riktig bil och inte någon epatraktor.


Förutom bilar så gillar han också båtar och det är då just motorbåtar som Edvin dras till. Edvin är delägare av en motorbåt med sina syskon och det har han varit i några år. Hans båt är då en Finnmark 425 sport men det är inte hans favoritbåt, utan hans favoritbåt är en Windy 25 Mirage. Han gillar att vara ute med båten och köra runt ute på havet. Det som han gillar med havet är att man är så ensam där att man känner en typ av frihet.

- Det är en frihet med havet.


Edvin har då även ett stort intresse för att titta på olika serier om dagarna.

- Livet vore tomt utan serier.

Som han själv säger så vore ju hans liv väldigt tomt ifall han inte skulle kunna komma hem och se på ett avsnitt. Hans favoritserie just nu är Homeland, det som är så bra med Homeland är karaktärerna och deras personligheter. Edvin tycker att karaktärerna är en av det viktigaste i en serie eftersom att det är det som gör själva serien. Hans favoritgenre är kriminalare och det är oftast sådana serier som han brukar se på.

 

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin