De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Maja Rydholm
En tuff brud i lyxförpackning...


Ida Stenqvist 2017-02-08






Maja har sen liten varit en tjej med mycket humör. Hon säger vad hon tycker och tänker, står upp för sina vänner och sig själv. Maja är en tjej som gillar att vara i fart, hon gillar att vara ute och åka bil med kompisar, eller att träna. Hon gillar inte att vara hemma själv, hon är en person som oftast vill ha något att göra.

Maja Rydholm  är inte direkt en person som någon skulle vilja bråka med. Maja har väldigt mycket humör & väldigt starka åsikter, det har hon haft ända som liten. Detta är verkligen inte en negativ egenskap, snarare sagt tvärt om. Att ha maja som vän tror jag alla skulle vilja ha, hon står upp för sina vänner och för sig själv. Denna egenskap kan ofta leda till bråk, och Maja backar inte när det behövs ;)

- Det dåliga med denna egenskap är att det blir mycket skitsnack, säger Maja.

Eftersom Norrköping är en stad där ofta alla känner många blir det ofta att snacket kommer i en cirkel.. Grejen med skitsnack är att man ofta bara får höra den dåliga delen av händelsen.

Maja och hennes familj flyttade nyligen från Norrköping, Eneby  till Söderköping. Men absolut inte för skitsnacket, eftersom Maja inte bryr sig om sånt.

Innan dom flyttade till radhuset i Söderköping bodde familjen i en lägenhet i Eneby.
- Det var bra att bo i Eneby, men det är bättre nu eftersom det är större och bättre för min lillebror Kevin som kan leka på tomten som finns på baksidan.

Är det inte jobbigt att flytta från en lägenhet till ett radhus, eftersom det blir lite skillnad?
-Jo det är lite jobbigt eftersom det är två våningar och förut hade vi bara 1, man blir lite mer själv och det kan vara lite jobbigt på natten när man ska upp på toa haha.

I radhuset i Söderköping finns det två våningar, vilket Maja tycker är skönt eftersom hon har övervåningen för sig själv.

Vad tycker du om att ta bussen så långt?

Maja svarar att hon tycker att det oftast är skönt. Man stoppar i hörlurarna och sätter på lite bra musik och bara sitter.

Det kan vara skönt att ta en paus från allt ibland, det brukar Maja göra på bussen när det inte är för mycket folk förstås.


En lösning till paus från allt kan också vara träning säger Maja.

På senaste tiden har Maja börjat träna på gymmet Nordic Club, tidigare tränade hon på ett annat gym som hon fortfarande tränar på lite då och då men ska nu gå över till Nordic Club.
-
Att gymma är kul, det är roligt samtidigt som man ser resultat. Man har någonting att göra på fritiden som känns betydelsefullt och det tycker jag om.


Varför gymmar du är det för att du tycker att det är kul, eller för att du på något sätt inte är nöjd med dig själv? Med tanke på att många idag gymmar endast för kosmetiska skäl och inte för dem tycker det är kul.
-
Jag gymmar för att jag tycker att det är kul, och för att det är skönt att röra på sig.

Framtiden för Maja är lite oklar och obestämd. Hon har inte direkt några planer som hon vill följa förutom att hon vill åka och resa efter gymnasiet.. Efter det vill hon kanske jobba inom media.

 

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin