Information och nyheter från Pappers avd 143
Förstasidan
Artiklar

   


Referat från avd. 143:s styrelsemöte 24/4 2020.


Per Jonsson 2020-05-14

Förbundet inför en inkomstförsäkring som komplement till a-kassan från 1 juli 2020 som kommer täcka 80% av lönen upp till 50 000kr per månad. Finns även ett tillägg som gör att den täcker 80% upp till 90 000kr men den får man själv teckna. Denna inkomstförsäkring kommer finansieras genom att diagnosförsäkringen minskas till 25 000kr, då täcks den av medlemsavgiften. Känns i dessa tider som att det är en bra ide men a-kassan borde i sig täcka 80% av lönen vid arbetslöshet.


Nu finns det en app att ladda hem för den som vill och som varje SO borde ha, IA-appen, lätt att rapportera direkt i mobilen. Mer information kommer säkert på intranätet.

UNG2020, hela 41 ungdomar i Husum har anmält sig för att delta i firandet av Pappers 100 årsjubileum i höst. Vi får hoppas att Corona inte gör så att denna fest måste skjutas på framtiden men det beslutet kommer förbundsstyrelsen att ta i juni. Mer information kommer.

Projekt Orrviken fortgår, stranden har rensats, ny altan och räcke på stugan kommer byggas, ny el ska dras till husvagnsplatser och stugan och även nya toaletter ska byggas. Med detta hoppas vi att fler kommer utnyttja Orrviken. Platsen är fantastisk med sitt läge vid havet och naturskön udde. Gör gärna ett besök för att få en egen uppfattning om platsen och kom gärna med förslag till förbättringar av Orrviken.

Vid pennan Per Jonsson


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Kalender
Tipsa redaktionen

--------------------------------------

KONTAKT




--------------------------------------


Facebook

--------------------------------------




--------------------------------------


Medlemsshop

Renta


--------------------------------------
Mest lästa
Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Pappers avdelning 143
Ansvarig utgivare:   Kristina Sjöblom
Webmaster:   Kristina Sjöblom
Redaktion:   Erik, Ulf, PA, Kristina
Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 21:53