Onsdagen den 21 april 2021 - klockan 13:57
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Hösten närmar sig - Vad är det bästa med hösten?


Hanna L'Estrade 2018-09-18

Bild:Hanna L'Estrade

Maria Kangas: - Det bästa är att det inte är så varmt och att jag äntligen kan vara ute i skogen och plocka svamp. För mig har det varit jobbigt med värmen som varit nu i sommar. 
Bild:Hanna L'Estrade

Maria Kangas: 

- Det bästa är att det inte är så varmt och att jag äntligen kan vara ute i skogen och plocka svamp. För mig har det varit jobbigt med värmen som varit nu i sommar. Roger Sahlin:- Det bästa med hösten enligt mig är väll att det är sån härlig luft, dock är det dags att börja gruva sig inför snön. 
Bild:Hanna L'Estrade

Roger Sahlin:

- Det bästa med hösten enligt mig är väll att det är sån härlig luft, dock är det dags att börja gruva sig inför snön. Eva-Lis Nyström:- Jag tycker om den höga luften som är under hösten och att man kan börja tända ljus, titta efter nya varmare kläder. Dessutom har jag lite mer vänner hemma hos mig. Framföralltid mår jag bara bra. 
Bild:Hanna L'Estrade

Eva-Lis Nyström:

- Jag tycker om den höga luften som är under hösten och att man kan börja tända ljus, titta efter nya varmare kläder. Dessutom har jag lite mer vänner hemma hos mig. Framföralltid mår jag bara bra. Den varma sommaren börjar att lida mot sitt slut och hösten närmar sig med stormsteg. Vi börjar se hur bladen på träden ändrar färg och hur temperaturen börjar gå mot minusgrader. Snart är det officiellt höst. 

Just hösten är en årstid som människor blandade åsikter kring. Vissa tycker att hösten är en lugnt, harmonisk och glädjefylld period där man kan tända ljus, dricka te samt ha möjligheten att klä på sig tjockare kläder. Det kan vara skönt enligt vissa att det inte är lika varmt längre, speciellt efter denna varma sommar.  Samtidigt som andra människor ser hösten som en mörk, regnig och dyster period som får en att må dåligt. 

Scroll har frågat några personer vad de tycker är det bästa med årstiden.


Tipsa en vän     Skriv utFrån folktro till creepypasta

Folktrons betydelse för samhället har varit att ge människor en förståelse för livet här och nu samt skapa mening och sammanhang i livet.

Folktro är ett namn på en tro eller uppfattning som hålls inom en viss etnicitet eller geografiskt område. Det kan variera mellan att tron på olika sorters ö...

Läs mer

Att läsa en bok får oss att utvecklas!

Gabriella Bild Jensen-Sondrup är skolbibliotekarie på staffangymnasiet.

I varje skola är det ett krav att ha ett skolbibliotek. Man menar att det är nö...

Läs mer

School´s out – En episk tradition i Söderhamn

Schools out är en årlig tradition i den livliga småstaden Söderhamn. den...

Läs mer
Från dansakademins träning

”Jag mår skit”

”Jag mår skit” är ett uttryck som många kan relatera till, i alla fall...

Läs mer

Royals dansade sig in i talang-finalen

Hösten närmar sig - Vad är det bästa med hösten?

Teknikfest 2018

Esteterna satsar på filmmusik

Sömn och drömmar - Så fungerar det

Schools Out 2017

Instagram18
Mobilannons
Staffangymnasiet
Tipsa redaktionen
Skicka insändare
Skicka bildinsändare
Scroll
Ansvarig utgivare:   Marie Näslund
Webmaster:   Marie Näslund
Redaktion:   Anna, Alva, Ellen, Saga, Tilde, Cecilia, Joar, Nils, Matilda, Vilma, Linus, Julia, Agnes, Linn, Amanda, Tanya, Klara, Emma, Linn