Hestrafors IF
– upp i serieledningen - igen!

Christer Falk 2024-06-19

Tvåmålsskytten Samuel Nilsson

Kvällen "seriefinal" på Bollevi slutade med hemmavinst. Gästande serieledarna Dalstorps IF tog ledningen under första halvleken, 1-0.

Inför "seriefinalen" toppade Dalstorps IF tabellan med sju fler gjorda mål än tvåan i serien, Hestrafors IF. Båda lagen har skrapat ihop 25 poäng.

Första halvlek:
Med mina ögon sett var det mest spel på Dalstorps planhalva - men genom ett antal snabba kontringar utsatte man hemmalaget för en viss press. En press som gav utdelning i och med matchens första mål.

Andra halvleken blev tuffare - hårt spel - en del varningar. De gröna pressade på med flera farliga anfall där Samuel Nilsson kunde avgöra matchen med sina två viktiga mål.

En riktigt fin laginsats - alla kämpade och slet för att återta serieledningen menade lagledaren Robert "Keba" Andersson.