Vinst igen - för Bollebygd

Christer Falk 2008-09-14

Returmötet mellan Hestrafors If och Bollebygds If på Bollevi slutade även denna gång med Bollebygdsvinst, 0-1. Matchens enda mål kom i första kvarten.

Matchen lockade hela 234 betalande och är med det en av de matcher som haft störst pubulik under den här säsongen.
-En mycket bra publiksiffra, säger Börje Svensson.

Fördel Hestrafors
Första och enda målet avgjorde matchen men frågan är väl om inte Hestrafors var ett strå vassare. Hemmalaget pressade på under första halvlekens sista 30 minuter men något mål blev det inte.
Samma kämparglöd vissades upp i andra halvlek men avslutningarna fattades. Bra målvaktsspel av Bollebygdsmålvakten gjorde det inte lättare för de grönvita.

I tabellen
Efter gårdagens möte ligger Hestrafors på kvalplats, trea från slutet. Bollebygd stärkte sin ledning i serien och efter nitton spelade matcher leder Bollebygd med 43 poäng före Gällstad på 40.