Vasa föll mot Edsbyn

Linus Partanen 2008-10-15

Herrlaget ute ur Skol-SM

Tyvärr blev det två förluster för GGIF under herrarnas SM-poolspel på Nynäs IP den 6 oktober.

Första matchen mot Polhem förlorade laget med 2-0. Vasas GGIF var rejält tillbakapressade under större delen av matchen, hade 3-4 hyfsade målchanser men räckte inte riktigt till.

Andra matchen mot Edsbyn förlorades med 5-1. GGIF dominerade och hade stort övertag i första halvleken. De hade en mängd bra målchanser och fina hörnor men tyvärr fick de ingen utdelning utan Edsbyn kunde kontra in 1-0 innan paus.
I andra halvleken tog Edsbyn över mer och mer och efter ett snöpligt 2-0 mål så rasade GGIFs försvarsspel ihop och Edsbyn kunde gå fram till 5-0 inom loppet av ett par minuter. GGIF fick ett tröst mål innan slutsignalen gick.

Coach Joacim Carlson var ändå nöjd med lagets kämpa insats och att grabbarna höll stilen trots att de låg under stort.

Nya tag i inomhusfotbollen (FUTSAL) i november!