Hemmalaget på Kinavallen vann med 3-1

Anders Böhlin 2010-05-14

Jesper Larsson säkrar segern
Bild:A.Böhlin

Första matchen på den riktiga hemmaplanen slutade med en komfortabel seger över Friska Viljor. Första målet gjordes efter 10 minuter i första halvlek av Evgenui Carabulea. 2-0 kom i 39 minuten av Andreas Danielsson, efter passning från Carabulea. I andra halvlek, reducerade Friska Viljors Nathan Mcdonald  till 2-1 och spänningen ökade men, Jesper Larsson släckte FV:s drömmar i 42a minuten och 3-1 blev slutresultatet.

Drygt 200 personer infann sig till den första hemmamatchen på Kinavallen, den vackra och hyfsat varma vårkvällen

Friska Viljors målvakt t.v., var inte på bästa humör efter att ha tvingats kapitulera 3 gånger
Bild:Anders,B

Det starka Höga Kusten Fotbollslaget består av:...

Bild:Skanner AB