4-2 i hemmamötet mot Falköping
– trots en dålig första halvlek

Christer Falk 2017-06-03

Dagens målgörare:  Anton Svanlind, Albin Larsson, Jonas Ganning och Jesper Berens.

En fin pasning från William Hellsten som Jesper Berens tog väl hand om och gjorde 4-2 till Hestrafors IF.

Snygg brytning av Anders Simonsson.

Två mål i baken efter första halvlek kändes naturligtvis tungt för hemmalaget Hestrafors IF. Men något måste hänt i omklädningsrummet under halvtidsvilan. Något som fick de gröna att gå ut i andra halvlek och fullständigt spela ut gästerna från Falköping.

4-2
Hestrafors gjorde 4-0 i andra halvlek och därmed kan de stoltsera med fem vinster på raken. Målen gjordes i följd av kvartetten. Anton Svanlind, Albin Larsson, Jonas Ganning och Jesper Berens. Nämnas ska också att målvakten Niklas Bryngelsson gjord minst tre viktiga räddningar i andra halvleken.

Målvakten Niklas Bryngelssons kramas om efter fina insatser.