Baklängesmål
- när det nästan var slut

Christer Falk 2018-05-22

Hestrafors IF tog ikväll emot IF Elfsborg U i en åttondelsfinal i DM. De gulsvarta var naturligtvis favoriter men Hestraforsarna svarade för en riktigt fin insats. Hade turen varit med så hade matchen slutat oavgjort 2-2.

Det var gästande Elfsborg som gjorde första målet. Hestrafors kvitterade. Första halvlek slutade 1-1.
När andra halvlek gick igång tog Elfsborg ledningen men de gröna kvitterade, 2-2. Ett resultat som stod sig nästan matchen ut. Men - i slutminuterna lyckades favoriterna ändå göra sitt tredje mål och därmed vinna åttondelsfinalen.

Lite surt - men sådan är idrotten.

Många kom
Glädjande med kvällen - om vi bortser från resultatet - var tillströmningen av publik.
– Någonstans mellan 250-300 personer besökte Bollevi den hör fina försommarkvällen, säger en mycket nöjd ordförande i supporterklubben, Kenneth Gustavsson.

Direktsändes
Matchen direktsändes av Borås Tidnings och kan förmodligen ses i sin helhet i efterhand.