Etappseger för Elin Classon
på O-Ringen

Christer Falk 2019-07-25

I Finspångsskogarna avgjordes den andra av de fem etapper av orienteringstävlingen O-Ringen. Elin som tävlar för OK Orinto i Bollebygd gjorde ett mycket bra lopp och det räckte till seger på etappen i klassen D21 kort.

Elin säger själv efter loppet att hon var nöjd med sin orientering och att hon är glad att det blev seger. Det var extra kul då hon har dragits med en knäskada under sommaren.

Första etappen för Elins del var nästan lika bra och hon slutade på sjätte plats. Efter två etapper ligger Elin i totalställningen på fjärde plats av drygt 100 löpare. De tre sista etapperna avgörs utanför Norrköping och Elin hoppas att fortsätta springa bra och att knät håller. Etapploppet avslutas med en jaktstart nu på lördag.

Text och bild: Erik Classon