Femte raka, 3-0 mot Kållered
– Hestrafors IF är med i serietoppen

Christer Falk 2020-09-05

Tre gånger fick de gröna fira...

Det blev en trevlig tillställning på Bollevi idag. Redan efter nio minuter gjorde David Hansson första hemmamålet. Förmodligen överraskande för gästande Kållered som innan dagens möte låg en placering över Hestrafors IF.

Trots att Hestrafors har ett antal spelare skadade visade dagens spel att det finns många bra spelare i Hestraforstruppen. Något som säkert känns tryggt för tränare och ledare – och inte minst hemmapubliken som fick se sitt lag ta hem femte segern. Laget är obesegrade i årets seriespel.

Mitten av andra halvlek
I mitten av andra halvlek lyckades David Hansson göra sitt andra mål och även här verkade motståndarna aningen förvånade. Ett andra mål i mitten av andra halvlek tände naturligtvis hemmaspelarna ett snäpp och det märkets att de växlade upp. De gröna hängde i – i stort sett på det mesta vilket innebar att de blåklädda  Kållered aldrig blev riktigt farliga. Ett och annat skott på mål blev det men målchanserna satte Niklas Bryngelsson stopp för.

Tiden mellan mål två och tre blev inte särskilt lång – kanske mellan fem och tio minuter. Det blev Jesper Andersson om avgjorde matchen genom att göra 3-0 för hemmalaget.

Grattis Hestrafors IF

Christer Falk,
vikarierande referent.

Målskyttarna. David Hansson gjorde första och andra målet. Jesper Andersson avgjorde matchen genom att göra 3-0.