Spelarbloggen: #18 Robbo

På lördag smäller det!


Robert Walker 2011-04-07


Fyrtioelva fyspass, 17st Dalglish löp, 1000 timmar på Atlantis allt ska upp till bevis på lördag. Har vi tränat tillräckligt hårt? Har vi laddat ordentligt? Är vi ordentligt förberedda?

Jag säger skitsamma! Det kvittar vad som hänt nu i vinter, vi i Sverige har för fan världens längsta försäsong, klart som fan vi har tränat tillräckligt. Det som däremot kommer vara absolut viktigast på lördag är vem som vill vinna mest, vem som är beredd att ta den extra metern, den som är beredd att offra sig för laget lite mer än sin motståndare. Vad gör då en hel försäsong i benen om man inte tar jobbet utan går runt och maskar. Det handlar om vilja och jag vet att vi är beredda att ta den fighten iår, och ni supportrar ska hjälpa oss! Hoppas på GM dominans på Grimsta, inte så svårt iofs med tanke på att BP´s supportrar består av knattar från dem egna leden, men ändå, kom dit och hjälp oss vinna kampen! På lördag ska vi visa som Roosterboy skrev att våra gröna hjärtan slår!

***

Ledig dag idag som vanligt två dagar innan match, men imorgon fredag kl16.00 på Junebäcken är sista träningspasset innan premiären. Skulle vara kul med lite bengaler och supportrar där, bara en önskning från truppen ;) OBS! Självklart så vet vi alla att bengaler på träning/match = böter för klubben, och det vill vi inte. Men en jävla massa folk kan dem inte ge böter för! Så kom alla som kan så laddar vi inför seriestarten!

Veckan som gått har iaf inte bjudit på många "citat", verkar som alla är på sin vakt runt "bloggkungen" men det kommer dem inte orka hela året.

Läste lite kommentarer på mina inlägg, kul att ni gillar det som skrivs. Tänkte tillägga att det fanns en önskning om att se mig i Fantomens trikåer iår, jag säger så här, om Fidde gör mål iår så kommer jag lägga upp en bild på bloggen av mig i Fantomen dräkt, jag lovar!

***

Allsvenskan har ju haft premiär, mina boys i ÖSK gjorde sitt jobb i Götet och jag har ju tippat antingen dem eller Elfsborg som guldfavoriter så kunde inte fått en bättre start. Föresten om ni missat min och Alvbåges filmblogg så ta o kika in den, http://blockbusterd.blogspot.com/

Champions League är nog det mest underhållande man kan titta på, speciellt när ens lag vinner!
Igår fick jag och hunden glädjefnatt när kung Rooney sänkte Chelski, vet inte om hunden fatta att det blev mål eller om han bara blev glad att jag skrek hans namn, men glada blev vi! (Tilläggas ska att han är döpt efter matchvinnaren)
Stankovic mål kan vara årets mål. 
Mourinho är den enda som kan/ska ta över efter Ferguson! 
Crouch hade käkat taggtråd...

***

Årets nya NIKE pjäxor har kommit, återstår att se om dem lyckas hitta ända fram till omklädningsrummet. Dem har som vanligt gått bananas med färgerna och det är lila/rosa och neon gult som gäller. Finns det någon färg dem inte haft? Men dem är ju sköna så det får väl räknas som det viktigaste.



Ses på Grimsta //Robbo







Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
4. Härlig blogg! Örebro 2011-04-07
3. Heja "de gröne" Kent 2011-04-07
2. Härligt B Robson 2011-04-07
1. Rätt inställning! Snygga Sam 2011-04-07


tillsammans

---------------------------------
J-SÖDRA I SUPERETTAN
2006 - 2013
Här hittar du all fakta kring J-Södras säsonger i Superettan.

MÅLSKYTTARNA
SPELARNA
MATCHERNA
PUBLIKSIFFROR
DOMARNA
MOTSTÅNDARMÅLEN

vadret


Södrasajten.se on Facebook
chatten2

twitterlayout2

ÅRETSSPELARE


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

SÖDRASAJTEN.SE
Oberoende opinion © 2007- 2015
Ansvarig utgivare: Jimmy Höglund