Tallbodaskolans nättidning
Onsdagen den 28 oktober 2020 - klockan 09:34
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Fram för större Gympasal i skolan


Nico 2019-10-18

Jag tror verkligen att det skulle va bra med större gympasal i skolan. Jag bor i tallboda och vi har precis byggt en ny mellanstadieskola . Det är väldigt fin skola fast den har en otroligt liten gympasal .

Skolan har kostat flera miljoner kronor . Fast en del av pengarna gick till onödiga saker som hoppstyltor osv. Fast dem har inte lagt ner en krona på en bra gympasal .


Då sitter ni säkert och tänker det är väl dyrt med gympasal ? Ja fast man krockade väldigt mycket med varandra för det är så trångt och man blir inte heller så pigg efter gympan. Så lite mer pengar kan dem ändå lägga ner på gympasal Vi kan inte prestera lika bra på proven om vi inte får röra oss .

På vår lågstadieskola som är byggd runt 1950 -1975 finns det en gympasal där hela skolan får plats. Fast på den här finns det en skylt där det står att det får inte vistas mer än 150 personer i denna lokal och vi är mer 150 elever på skolan . Jag är säker på att vi kommer va mycket piggare om vi bara får en lite större gympasal .

Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Skolans hemsida

Tall-joxen
Ansvarig utgivare:   Elisabet Arnell
Webmaster:   Tomas Carlsson