Husvagnsriket
Tenhultsbornas egen hemsida
Onsdagen den 13 december 2017 - klockan 04:31


Förstasidan
« Föreg. Nästa »


Just nu är det

som besöker Tenhult.nu

Länka


Hattlunch på Riddersberg


Tage Sundqvist 2014-04-10


Onsdagen 9 april samlades ett 60-tal damer till lunch på Riddersbergs Värdshus. Alla skrudade i eleganta hattar.

Det var Inga Pettersson som tillsammans med Birgitta Gundenäs bjöd in  till arrangemanget. Hattluncher har ju förekommit på andra platser, så varför inte försöka i Tenhult tänkte de.
Ryktet spreds till vänninnor och deras vänninnor och intresset blev större än vad man väntat sig. 60 platser var reserverade, och de blev snart fyllda.
De togs emot av ”butlern” Bengt Bälter som även fungerade som fotograf. (Han finns av förklarliga skäl inte med på bild. Om det är någon av de deltagande damerna som har en bild så skicka gärna in den till Tenhult.nu)

På Riddersbergs Värdshus hade Sven Edelönn tillsammans med hustrun Marita - dagen till ära iklädd hatt - dukat upp till en lunchbuffé som lät sig väl smaka.Här är ett bildgalleri från tillställningen. Nya bilder kommer till efter hand.


Som avslutning tackade Birgitta Malm dagens värdinnor Birgitta Gundenäs och Inga Pettersson, och passade på att hålla ett litet kåseri om hattar.

Vid utgången delade ”butlern” ut varsin ros till gästerna med texten ”Du är värdefull” vilket var andemeningen med denna tillställning enligt Inga Pettersson som var initiativtagaren.


Tipsa en vän     Skriv utEnglish
Sök Sökhjälp


Aktuell temperatur i Tenhult
Temperatur nu
Vad händer i Tenhult? (Klicka för mer information)

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

SeniorskytteBouleTipsa Tenhult.nu

Företagrna

Acrobat Reader