Children of Bodom ger gärnet igen!


2008-03-03

Alexi Laiho under en live spelning i Finland.
Alexi Laiho under en live spelning i Finland.

Alexi Laiho (sång/elgitarr), Roope Latvala (elgitarr), Henri Seppälä (bas), Janne Wirman (keyboard) och Jaska Ratikeinen (trummor) bildar tillsammans bandet "Children of Bodom". Dessa killar är nu på gång med ett nytt fräscht album som kommer bli en stor hit inom hårdrockens värld!

Det finska bandet children of Bodom, som bildades år 1993 har släppt sex studioalbum, men är nu på gång med sitt sjunde! Titeln på detta album kommer gå under namnet "Blooddrunk". I detta album medverkar en hyfsat ny gitarrist i bandet, Roope Latvala, och detta blir hans andra studioalbum med Children of Bodom. Alexi Laiho som är grundare för bandet säger i en interview att han kände sig väldigt aggressiv under skrivandet av låtarna, detta märker man dels på texterna i låtarna och i de musikvideos som kommer att göras. Man har redan gjort två musikvideos till detta album, dels till titelnamnet "Blooddrunk" och även till "Hellhounds on my trail", dessa videos producerades i Berlin under år 2007.
Titeln för det nya albumet bekräftades 14 november år 2007. Albumet kommer att innehålla nio låtar varav en är en ominspelad version av låten "Tie my rope" som tidigare släpptes på "Viva la Bands 2". Det nya albumet kommer att vara lite "trashigare" än det senaste albumet "Are you dead yet?". Roope Latvala som är 2:e gitarrist kommer i detta album spela två solon, precis som i "Are you dead yet?".
Den nya plattan kommer att släppas den 27:e februari 2008.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus